Tilbage til oversigt

2016-02-01: Linje 24 er et pletskud for ældre borgere

1. feb. 2016

Den nye linje 24 er et pletskud. Den rammer de 4 svage punkter som Ældrerådet klagede over for 4 år siden. Fra Langenæs via Lokalcenter Ankersgade til Park Allé, herefter til Hasle og Gellerup og ad Viby Ringvej til Gl. Aaby via Lokalcenter Åbygård til Åbyhøj Centrum og videre til Augustenborggade.

Som borger i Åbyhøj kan jeg kun glæde mig meget over de direkte fordele, som borgerne i Åbyhøjgården og Gl. Aaby nu får. Det er en kæmpe styrke for Lokalcenter Åbygård og for butikslivet i Åbyhøj. Borgerne kan nu meget lettere komme til træning og apotek, for slet ikke at tale om lægehuse og terapeuter og supermarkeder.

Forholdene på Langenæs bliver også markant forbedret, så man ikke skal skifte bus i Aarhus centrum mere for at komme til Lokalcenter Ankersgade. Der foregår også her rigtig mange aktiviteter, som mange borgere blev afskåret fra at deltage i, da de sidste ændringer for 4 år siden trådte i kraft.

Forbindelsen til universitetet forbi Lokalcenter Vestervang og rundturen i Hasle forbi Lokalcenter Hasle til Gellerup må også anses som en styrke for vore ældre medborgere i pleje- og ældreboligerne, også når de får besøg af familie og nære venner, og når medarbejderne og frivillige borgere skal til og fra arbejdsstederne.

Tilbage til Åbyhøj, så tørster vi efter, at trafiklyset flyttes fra Hertzvej til Chr. Winthers Vej eller H. C. Andersens Vej afhængig af, hvor man vil lade linje 24 køre. Det kan dog være, at det er fartdæmpende at have to trafiklys tæt på hinanden, ligesom man har det på Skanderborgvej lige før Langenæs, når man kommer fra Viby.

Carl Aksel Kragh Sørensen
Ludvig Holbergs Vej 4 A
8230 Åbyhøj
Tlf. 21 91 76 88
Sekretær for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Redaktør: Anne Grethe Borghelt - website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation