Tilbage til oversigt

2017-04-06: Pressemeddelelse vedr. digital tryghed

Pressemeddelelse

Digital Tryghed

Identitetstyveri, kortsvindel, hacking, afpresning og mange andre ting i relation til den øgede digitalisering af vores samfund fylder rigtigt meget i den offentlige debat, og ikke mindst ældre borgere er naturligvis bekymrede.

Derfor har Ældrerådet i Aarhus Kommune sammen med ÆldreSagen taget initiativ til en eftermiddag med Det Kriminalpræventive Råd om ”Digital Tryghed”. Her kan man få svar på spørgsmål om digital sikkerhed og tryghed.

Meningen er jo, at vi alle skal have glæde af digitaliseringen, siger Ældrerådets formand Jan Radzewicz, og derfor er det vigtigt, at vi er trygge, når vi trykker på tasterne og ikke siger “ups, hvad har jeg nu rodet mig ud i”.

Derfor vil jeg gerne opfordre de, der føler sig usikre eller blot vil vide mere om muligheder og faldgruber til at deltage i mødet på Folkestedet Aarhus, fredag d. 21. april kl. 13-15.

Der bliver i øvrigt serveret en Gin og Tonic og mulighed for at vinde en iPhone.
Pressen er velkommen.

Arrangementet er et af mange arrangementer i ”Internet Week Danmark” der afholdes i dagene 19. til 23. april 2017. – I Aarhus foregår det i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Østjyllands Politi.

Jan Radzewicz
Formand for Ældrerådet i Aarhus Kommune
Plutovej 10
8270 Højbjerg
Tel: 61 27 6046
E-mail: janradze@gmail.com

WWW.aeldreraadaarhus.dk

E-mail: aeldreraadet@post.tele.dk

Aarhus kommune skal være et trygt, virksomt og værdigt sted for alle ældre borgere

Ældrerådet i
Aarhus Kommune
Søren Frichsvej 36 G, 1.
8230 Åbyhøj

6. april 2017

Redaktør: Anne Grethe Borghelt - website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation